Fredag 4. til søndag 6. september 2020 sparkes den første villmarksfestivalen for Sørlandet i gang! Vi gleder oss!

GRUNNSTEINER
Festivalens grunnsteiner bygger på naturen som ingrediens, våre fem sanser og samling av mennesker. Vi ønsker å fremme vår flotte norske natur, gi våre barn en trang til å ferdes ute, og at vi velger naturen som samlingspunkt.

HØYT & VILT # PROGRAM
Vi byr på eget turkonsept for bedrifter og sponsorer, fagdag med spennende foredragsholdere, innholdsrikt messeområde med utstillere, aktiviteter og underholdning.

HØYT & VILT # BEDRIFT
Her tas grupper med på 2 dagers tur ledet av lokalkjente og dyktige guider.

HØYT & VILT # FAGLIG
Vi har fått tak i spennende foredragsholdere som vil inspirere og gi deg faglig utbytte.

HØYT & VILT # BARNAS DAG
Siste dag i festivalen, er barnas dag. Her legges det opp til en mengde spennende aktiviteter for barn i følge av foreldre.

 Prosjektgruppe

Prosjektgruppe4 kopi

 

 

 

 

PER THUNSTAD
Presse- og medieansvarlig
Initiativtaker til festivalen. Ansatt som salgs- og markedssjef hos Eikerapen Gjestegard. Per vil bistå med innsalg av sponsorer og samarbeidsavtaler, samt koordinere innsalget av utstillere.


Prosjektgruppe6 kopi

 

 

 

 

RANDI MYKLEBUST
Markedsføring
Arbeider som markedsansvarlig hos Rolfs Elektro AS og driver firmaet Mykle Design AS ved siden av. Har 18 års fartstid innen grafisk bransje. Randi vil bistå med markedsmateriell, og holde et overblikk over festivalens «ansikt utad», samt drifte sosiale medier og nettside.Prosjektgruppe Sandra

SANDRA LINDEFJELD HODNE
Vertinne
Sandra arbeider ved Eikerapen Gjestegard og er i den forbindelse den naturlige vertinne som vil ha som oppgave og ta seg av og tilrettelegge for artister, gjester og foredragsholdere blant annet. Sandra vil være kontaktperson for våre trivselsverter under festivaldagene og ellers i forhold til Eikerapen Gjestegard.


Prosjektgruppe5 kopi

 

 

 

 

TROND URESTAD
Prosjektkonsulent
En av to som drifter Lygna Sjømat AS, i tillegg også prosjektleder i mekanisk bedrift. Driver utstrakt oppsøkende salg av sine produkt, samt produktutvikling med bruk av lokale råvarer. Trond vil ha en fri rolle i prosjektgruppa. 


Prosjektgruppe3 kopi

 

 

 

 

ØYSTEIN NILSEN
Prosjektkonsulent
Kjøkkensjef på flere hoteller med over 20 års erfaring. Konsulent i prosjektgruppen. Vært rådgiver i oppstarten av bl.a. kjøkkenplan på Eikerapen Gjestegard. Stort nettverk i bransjen. Øystein vil ha en fri rolle i prosjektgruppa.


Prosjektgruppe2 kopi

 

 

 

 

EWEN MARTIN
Turkonsept
Eier og daglig leder av Adventure Norway. Ewen har karriere fra det britiske militæret som treningsinstruktør. Han jobbet hovedsakelig som friluftslivinstruktør, og trente soldater i hele Europa. Ewen har også ledet flere klatreekspedisjoner i Nepal, Argentina, Norge Frankrike og Østerrike. Ewen vil ha ansvar for Høyt & Vilt # Bedrift, turkonsept for bedrifter og sponsorer.