Grunnsteiner

Festivalens grunnsteiner bygger på naturen som ingrediens, våre fem sanser og samling av mennesker. Vi ønsker å fremme vår flotte norske natur, gi våre barn en trang til å ferdes ute, og at vi velger naturen som samlingspunkt.


Innhold

HØYT & VILT # PROGRAM
Vi byr på eget turkonsept for bedrifter og sponsorer, fagdag med spennende foredragsholdere, innholdsrikt messeområde med utstillere, aktiviteter og underholdning.

HØYT & VILT # BEDRIFT
Her tas grupper med på 2 dagers tur ledet av lokalkjente og dyktige guider.

HØYT & VILT # FAGLIG
Vi har fått tak i spennende foredragsholdere som vil inspirere og gi deg faglig utbytte.


Prosjektgruppe

PER THUNSTAD
Presse- og medieansvarlig

Ansatt som salgs- og markedssjef hos Eikerapen Gjestegard. Per vil bistå med innsalg av sponsorer og samarbeidsavtaler, samt koordinere innsalget av utstillere.SANDRA LINDEFJELD HODNE
Vertinne

Sandra arbeider ved Eikerapen Gjestegard og er i den forbindelse den naturlige vertinne som vil ha som oppgave og ta seg av og tilrettelegge for artister, gjester og foredragsholdere blant annet. Sandra vil være kontaktperson for våre trivselsverter under festivaldagene og ellers i forhold til Eikerapen Gjestegard.

ØYSTEIN NILSEN
Prosjektkonsulent

Kjøkkensjef på flere hoteller med over 20 års erfaring. Konsulent i prosjektgruppen. Vært rådgiver i oppstarten av bl.a. kjøkkenplan på Eikerapen Gjestegard. Stort nettverk i bransjen. Øystein vil ha en fri rolle i prosjektgruppa.

EWEN MARTIN
Ansvarlig Turkonsept

Eier og daglig leder av Adventure Norway. Ewen har karriere fra det britiske militæret som treningsinstruktør. Han jobbet hovedsakelig som friluftslivinstruktør, og trente soldater i hele Europa. Ewen har også ledet flere klatreekspedisjoner i Nepal, Argentina, Norge Frankrike og Østerrike. Ewen vil ha ansvar for Høyt & Vilt # Bedrift, turkonsept for bedrifter og sponsorer.