Norges mest hardtarbeidende Johnny Cash-band, the Boys named Sue, følger nå opp publikumsfavoritten The Johnny Cash & June Carter Songbook.

Denne gangen plukker de opp tråden etter The Johnny Cash Show som gikk på TV på 60- og 70-tallet, og serverer publikum et showet spekket med hits og gode historier fra Johnny Cash sin rike karriere. Gjør dere klare for The Johnny Cash & June Carter Show.

Som alltid med The Boys Named Sue står dynamikken mellom Cash og hans kone June Carter sentralt. Marianne Jagland stadfester i showet sin posisjon som Norges beste June Carter, og The Boys Named Sue beviser igjen at de er Norges mest underholdene Johnny Cash-band.

Møt opp for en helaften i countryrockens tegn, og syng med på klassikere om Ring of Fire, Jackson, It ain´t me, Folsom Prison og Time’s a wastin’.

Velkommen til konsert på Villmarksscenen fredag 26. august.

Info om kjøp av billetter kommer.