Casey Kelly, en av Nashvilles største låtskrivere, og Leslie Ellis som vant Grammy® sammen med Celine Dion, kommer til Eikerapen fredag 26. august.

Kelly & Ellis er ingen nykommere på scenen. Den multi-instrumentale Grammy®-nominerte låtskriveren Casey Kelly begynte sin karriere som Rock-n-Roll plateartist for Elektra Records, og turnerte med Loggins & Messina, Poco, Tom Rush og Beach Boys. Han hadde sin første suksess som låtskriver med Bob Lumen og ble en av de største låtskriverne i Nashville med hits som «Anyone Who Isn’t Me Tonight» (Kenny Rogers og Dottie West), «Soon» (Tanya Tucker) , og George Straits ikoniske signaturlåt, «The Cowboy Rides Away.»

Den Grammy®-prisvinnende vokalisten Leslie Ellis begynte sin karriere på Broadway med hovedrollen i prisvinnende show som «La Cage aux Folles» og «CATS, The Musical». Hun trollbandt publikum med hovedrollen som Grizabella som synger den berømte sangen vi alle kjenner og elsker, «Memory». Etter Broadway-dagene ble Leslie en ettertraktet studiosanger og vant i 1998 en Grammy®-pris for å ha sunget med Celine Dion på «My Heart Will Go On» fra Titanic.

Kelly & Ellis har turnert sammen over hele Europa og USA siden 2005 for et utsolgt publikum.

Velkommen til konsert på Villmarksscenen fredag 26. august.

Info om kjøp av billetter kommer.