– Finst det ein ekte villmarking frå Setesdal?

Eventyraren og polfareren Aleksander Gamme kjem til Villmarksdagene Høyt & Vilt på Eikerapen i august for å dele ut prisen ”Sørlandets Villmarking”.

Les mer HER


Skal kåre ”Sørlandets villmarking”

–Det er så vidt me veit fyrste gong i historien at ein kårer ”Sørlandets villmarking”, seier presseansvarleg Per Thunstad i Høyt & Vilt.

I helga samla han juryen som skal stå for den høgtidelege kåringa av eit menneske som kan kalle seg ein ekte villmarking.

Les mer HER


Ny spekepølse

Skjærtorsdag, som i år fell på 1. april, lanserer prosjektet «Høgt og Vilt» i samarbeid med velrennomerte Svindland Kjøtt i Flekkefjord ei heilt ny spekepølse.

-Det er ingen aprilspøk, men produktet har fått det klingande namnet Bålpølse fordi dette er ein type pølse som passar midt i blinken for bålkos i påska, seier Per Thunstad.

Les mer HER

Villmarksdagane: -Her blir det mykje å gle seg til!

–Trine Rein kjem med fullt band på laurdagen, og Lars Monsen blir å sjå på Eikerapen heile helga, fortel Per Thunstad som nå vil få folk til å gle seg til Villmarksdagene Høyt og Vilt på seinsommaren.

Les mer HER

Vil lokke flere tusen til bygda med Lars Monsen

Siste helgen i august arrangeres «Villmarksdagene Høyt og Vilt», hvor prosjektgruppen satser på flere tusen gjester. I et intervju med Lindesnes avslører opplevelsesaktøren nye og spennende planer for Eikerapen.

Les mer HER
(Krever abonnement)

Villmarksdager i storslagen natur

– Den 27.-29. august arrangerer vi «Villmarksdagene Høyt og Vilt» på Eikerapen. Det sier Per Thunstad i aktivitetsbedriften som har sin base i Åseral.

Arrangementet hadde premiere i 2019 og har etter den tid vokst og blitt en del større, der vi blant annet har med Lars Monsen på laget i år!, forteller Thunstad.
Han lover innholdsrike og varierte dager for å sette fokus på ulike sider av det som har med villmark og mat å gjøre.

Les mer HER