Vi tar deg med på en innholdsrik tur i skog og mark, der vi skal campe og bo. Vi byr på smaken av skogens innholdsrike meny kryrdet med matoppvelser ute i det fri. Våre guider sørger for en minnerik tur i en miks som vil sette en ekstra spiss på tilværelsen. Teambuilding og mestring i en kombinasjon av mye humor og turglede er da rammen for en unik tur i den flotte naturen i Åseral.


DAG 1

Gruppen får en rundtur med opplæring i kartlesing og andre turferdigheter. Dette tar ca 4 timer. Vi drar tilbake til basecamp hvor vi setter opp telt og lager bål. Vi lærer å lage lokal mat sammen med Margit Dale. Teambuilding, lek og moro på kvelden. Vi overnatter til neste dag.

DAG 2
Vi lager god frokost, rigger ned og vender tilbake til Eikerapen Gjestegard hvor det blir servert lunsj med en 3 retters viltmeny senere på dagen. Overnatting på Gjestegarden.

DAG 3
Høyt & Vilt – Sørlandets Villmarksfestival med aktiviteter, foredrag og utstillere.

Deltakerne har med turklær og ryggsekk. Alt utstyr kjøres opp til basen på forhånd. Gruppen ledes av lokalkjente guider fra Adventure Norway.


 

IMG_7704


Margit Dale
Margit Dale er fra Dale i Valle. Svært opptatt av kulturarv og tradisjon. Matlaging, jakt, design/kunst og idrett er hennes store interesser. I 2014 og 2015 reiste hun rundt i Setesdal sammen med mesterkokk Trond Moi og komiker Rune Andersen. Ett av resultatene av turen var praktboka Rune & Margit & Moi – I Setesdals kulinariske skattkammer, som kom ut i oktober 2015. Og TV-serien Fjellmat  på TV 2.Minimum 10 personer.
For mer informasjon, kontakt oss på: post@hoytogvilt.no eller mobil: +47 90 75 59 03

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s