Vi tar deg med på en innholdsrik tur i skog og mark, der vi skal campe og bo. Vi byr på smaken av skogens innholdsrike meny kryrdet med matoppvelser ute i det fri. Våre guider sørger for en minnerik tur i en miks som vil sette en ekstra spiss på tilværelsen. Teambuilding og mestring i en kombinasjon av mye humor og turglede er da rammen for en unik tur i den flotte naturen i Åseral.

DAG 1
Gruppen får en rundtur med opplæring i kartlesing og andre turferdigheter. Dette tar ca 4 timer. Vi drar tilbake til basecamp hvor vi setter opp telt og lager bål. Teambuilding, lek og moro på kvelden. Vi overnatter til neste dag.

DAG 2
Vi lager god frokost, rigger ned og vender tilbake til Eikerapen Gjestegard hvor det blir servert lunsj med en 3 retters viltmeny senere på dagen. Overnatting på Gjestegarden.

DAG 3
«Villmarksdagene Høyt & Vilt» med aktiviteter, foredrag og utstillere.

Deltakerne har med turklær og ryggsekk. Alt utstyr kjøres opp til basen på forhånd. Gruppen ledes av lokalkjente guider fra Adventure Norway.