Villmarkstur i Åseralsheiene

Lyst til å forbedre turferdighetene og mestre noe nytt sammen? Book en villmarkstur i Åseralsheiene med dyktige lokalkjente guider. Dette blir garantert minner for livet!

DAG 1
Gruppen får en rundtur med opplæring i kartlesing og andre turferdigheter. Dette tar ca 4 timer. Vi drar tilbake til basecamp hvor vi setter opp telt og lager bål. Teambuilding, lek og moro på kvelden. Vi overnatter til neste dag.

DAG 2
Vi lager god frokost, rigger ned og vender tilbake til Eikerapen Gjestegard hvor det blir servert lunsj og 3 retters viltmeny senere på dagen. Overnatting på Gjestegarden.

DAG 3
La deg inspirere under ”Villmarksdagene Høyt & Vilt 2021”, med aktiviteter og utstillere.
Vi deltar på foredraget ”Mitt liv” med foredragsholder Lars Monsen.

Deltakerne har med turklær og ryggsekk. Alt utstyr kjøres opp til basen på forhånd.
Gruppen ledes av lokalkjente guider fra Adventure Norway.


Lars Monsen

Spennende foredrag!

Villmarksmannen Lars Monsen har fått sin egen plass i den norske folkesjela, og millioner av nordmenn har fulgt hans ekstreme livsstil og eventyrlige ekspedisjoner gjennom TV-serier og bøker. I foredraget MITT LIV forteller Monsen om fantastiske opplevelser fra sine utallige ekspedisjoner, men også om nær-døden opplevelser, om oppveksten som formet ham, om en heroinavhengig bror og et alkoholforbruk som kunne ført livet i en annen retning.

Ewen Martin

Dyktige guider!

Adventure Norway ved Ewen Martin, holder til i vakre omgivelser i Bjelland. Her tilbys rafting, klatring og rappellering, paintball, kanoturer, elgsafari, bushcraft, zip-line, kajakk-kurs, klatrekurs, familieaktiviteter og gruppeturer. Dyktige lokalkjente guider fra Adventure Norway leder ”Villmarksturen” og vil gi dere en uforglemmelig opplevelse.

Kontakt:
Per Thunstad
per@hoytogvilt.no
+47 907 55 903